Persbericht: Le Petit Marseillais combineert efficiëntie en genieten in 2 nieuwe productlijnen

Persbericht: Le Petit Marseillais combineert efficiëntie en genieten in 2 nieuwe productlijnen

Een product dat fijn is om te gebruiken of een product dat werkt? Voortaan hoef je niet meer te kiezen: de nieuwe producten van Le Petit Marseillais zijn het allebei! Ze werden speciaal ontwikkeld voor het welzijn van jouw lichaam.
Aan elk huidtype is gedacht bij de nieuwe lichaamsverzorgende en hydraterende “Express” sprays en de nieuwe reeks doucheproducten “Les P’tits Bonheurs”.

Met de 3 nieuwe “Express” sprays hydrateer je je huid in een oogwenk, zonder dat er een vettig laagje op je huid achterblijft.
Je hydrateert je huid ... en dan is het eindeloos wachten voor je je weer kunt aankleden. Maar dat is nu verleden tijd! Le Petit Marseillais brengt 3 nieuwe producten op de markt voor de verzorging van elk huidtype. De Hydraterende “Nutrition Express” Sprays met Arganolie & Oranjebloesem of met Karitéboter & Zachte Amandel – ideaal voor de zeer droge huid – en de Hydraterende “Nutrition Express” Spray Bloemenwater met Rozenblaadjes – ideaal voor de droge huid – houden je huid 24 uur lang zacht, mooi en gehydrateerd. Dankzij de innovatieve textuur van deze sprays blijft er niet het minste vettige laagje op de huid achter. Tijdgebrek geldt dus niet langer als een excuus om je huid niet te verzorgen!
De zachte Arganolie hydrateert de opperhuid en brengt ze tot rust. De combinatie met het heerlijke Oranjebloesemparfum brengt je meteen in vakantiestemming! Je huid wordt strakker en krijgt haar natuurlijke glans terug.
Voor de zeer droge huid combineert Le Petit Marseillais ook Karitéboter en Zachte Amandel, twee van nature voedende ingrediënten die rijk zijn aan vitaminen. Ze maken de huid zacht en beschermen tegen uitdroging.

De spray met Rozenblaadjes van Le Petit Marseillais bezorgt je een heerlijk moment van puur genieten. Dit bloemenwater is zeer geschikt voor een dagelijkse verzachtende hydratatie van de droge huid.

  • Hydraterende “Nutrition Express” Spray - Karitéboter & Zachte Amandel
  • Hydraterende “Nutrition Express” Spray - Arganolie & Oranjebloesem
  • Hydraterende “Nutrition Express” Spray - Bloemenwater met rozenblaadjes

Aanbevolen verkoopprijs 200 ml: € 5,99

Verkooppunten: TBC

Geniet volop van je “P’tits bonheurs” met de nieuwe doucheproducten van Le Petit Marseillais

Of je nu een fijnproever bent (gariguette-aardbei), een rustzoeker (kokosboter), een verleider (goudgele Provençaalse honing) of een romantische ziel (Provençaalse roos), het doucheritueel is een bijzonder moment dat we graag gebruiken om onszelf goed te verzorgen. Met de 4 nieuwe douchegels Extra-Doux van het gamma “Les P’tits Bonheurs” biedt Le Petit Marseillais je dag na dag een opgewekt en zonnig humeur, dankzij een schuimende textuur en onweerstaanbare unieke parfums die je meevoeren naar de Provence. Douchen wordt puur genieten, en het resultaat is een zachte en gehydrateerde huid.

  • Extra-doux P’tits bonheur voor de rustzoeker “Ma pause coco-ning” - Kokosboter
  • Extra-doux P’tits bonheur voor de romantische ziel “Ma vie en rose” - Provençaalse roos
  • Extra-doux P’tits bonheur voor de verleider “Au pays du miel et une nuit” - Goudgele Provençaalse honing
  • Extra-doux P’tits bonheur voor de fijnproever “Croquez la fraise à pleine dents” - Gariguette-aardbei

Aanbevolen verkoopprijs 250 ml: € 2,89

Verkooppunten: TBC