Exclusieve levering van de zon door Le Petit Marseillais!

Exclusieve levering van de zon door Le Petit Marseillais!

Donderdag 11 mei 2017 — De grijze, koude dagen liggen achter ons. Hoog tijd dus voor een moment voor jezelf, met de nieuwe verzorgende douchegel Marine (met mediterrane algen en zeemineralen), of met het gamma 'Beautifying' met abrikozenolie, witte lelie en parelmoer. Met ieder nieuw product haal je de zon in huis. Le Petit Marseillais voert je mee naar het warme zuiden!

Verzorgende en verfrissende douchegel Marine
Le Petit Marseillais komt elk jaar met nieuwe producten om je huid nog zachter en mooier te maken. Voor de verzorgende douchegel Marine heeft Le Petit Marseillais twee zeldzame en unieke ingrediënten gebruikt: mediterrane algen en zeemineralen. De Middellandse Zee-alg is een waterplant die heel wat vitaminen bevat, en die werkt als een natuurlijk hydraterend product voor de huid. Zeemineralen zijn dan weer rijk aan minerale zouten en magnesium. Ze zorgen voor frisheid en houden de vochtbalans van de huid in stand.

De geltextuur voelt prettig aan op de huid en de frisse geur doet je meteen dromen van zonnige zuiderse sferen. De verzorgende douchegel Marine is pH-neutraal en daardoor geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Je huid is heerlijk zacht en gehydrateerd.

Beautifying: exfoliërende douchecrème en hydraterende melk met parelmoer
Le Petit Marseillais verwent je met de hydraterende melk met parelmoer en de exfoliërende verzorgende douchecrème uit het 'Beautifying'-gamma. Dé beste manier om de koude en regenachtige winter te vergeten! Abrikozenolie hydrateert een doffe huid en geeft je huid de glans en soepelheid die ze verdient.

Maar dat is nog niet alles! Deze twee verzorgende producten uit het gamma 'Beautifying' bevatten ook witte lelie. Dankzij het zomerse parfum droom je meteen van een zonovergoten strand in het zuiden van Frankrijk.

Dankzij de romige textuur wordt de hydraterende melk met parelmoer snel door de huid opgenomen en plakt ze niet. Je huid voelt 24 uur lang zacht en comfortabel aan, terwijl je jezelf telkens op een zuiders strand waant! De hydraterende melk met parelmoer 'Beautifying' laat een subtiel iriserende laag achter voor een mooie en stralende huid. De exfoliërende douchecrème 'Beautifying' bevat plantaardige korrels die je huid mooier maken in alle zachtheid. Gebruik deze crème iedere dag opnieuw om je huid een stralende en zonovergoten glans te geven.

  • Verzorgende en verfrissende douchegel Marine 250 ml: € 2,99 (adviesprijs)
  • Verzorgende en exfoliërende douchecrème 'Beautifying' 230 ml: € 2,89 (adviesprijs)
  • Hydraterende melk 'Beautifying' 250 ml: € 4,99 (adviesprijs)